Recipes' blog from a kitchen's lover with nice pictures. From Barcelona in Spain
URL: http://boston1955-cocina.blogspot.com/
Added: July 11, 2007
Authority: 50.2445
Type: Blog
Language: N/a
Category: Food & Drink
  Analytics :: more
   Latest Posts :: more

-BONES FESTES

Benvolguts amics. No podia deixar de treure el cap per aquesta finestra que arriba a casa vostra i desitjar-vos unes bones festes. Os deixo les dues darreres estrofes d'un poema de Nadal d'en Joan Salvat Papasseit, que m'agrada molt. Sigueu ...

-GALETES SPEKULATIUS

Benvolguts amics i seguidors del bloc. Porto bastant temps donant voltes a redactar el bloc en la meva llengua materna. Fa uns dies parlant amb altres bloggers em van animar, jo tenia els meus dubtes, ja que el meu aprenentatge va ser tot ...

-MUFFINS DE CHOCOLATE CON TROPEZONES DE NARANJA

Hola a todos.Desaparecí en verano y aparezco en otoño, espero que me perdoneis por no aparecer. Cada vez se me hace más dificil poder actualizar el blog creo que quiero hacer muchas cosas y no llego a todo.Espero que esteis bien y hallais ...