Τοπ ενοχλητικοί γείτονες!!!

Τοπ ενοχλητικοί γείτονες!!!

Τοπ ενοχλητικοί γείτονες!!!

Posted on Jun 13 2012 at 06:54:52 AM in People

Κάθε πολυκατοικία, έχοντας πολλά διαμερίσματα, έχει μεγάλη πιθανότητα να φιλοξενεί τουλάχιστον έναν ενοχλητικό προς τους άλλους ένοικο. Μάθε λοιπόν πως να αναγνωρίζεις τέτοιους γείτονες και να τους αποφεύγεις!

  • Ο θορυβώδης: αυτός ο γείτονας είναι έξω καρδιά άνθρωπος και ότι κάνει του αρέσει να το κάνει ΔΥΝΑΤΑ.Όταν βάζει να ακούσει την αγαπημένη του μουσική (συνήθως γαβγίσματα) θα τρίζουν τα τζάμια και οι πόρτες του σπιτιού σου από την ένταση. Σαν να μην έφτανε αυτό, κάνει συχνά γλέντια σπίτι του με την επίσης θορυβώδη παρέα του. Έτσι δεν είναι μόνο η ένταση της μουσικής που σε εκνευρίζει, αλλά και οι φωνές, τα τριξήματα από τις μετακινήσεις των επίπλων και πάει λέγοντας... Καλά, άμα τύχει να τσακώνεται κιόλας: «Μπράβο, έκανες την τύχη σου!». Θα φωνάζει τόσο ώστε να μπορείς να παρακολουθήσεις όλον τον τσακωμό και να μην χάσεις ούτε λέξη! Τρόπος αντιμετώπισης: ωτοασπίδες!
  • Η κουτσομπόλα: είναι εκείνη η γειτόνισσα που ξέρει ο,τιδήποτε συμβαίνει στην πολυκατοικία, από το ισόγειο μέχρι το ρετιρέ (μη σου πω και στις γύρω πολυκατοικίες)! Συνήθως όταν ανακατεύεται η φίλτατη γειτόνισσα τα πράγματα φαίνονται να μπλέκονται ακόμα περισσότερο. Άμα σου πει να έρθει ποτέ για καφέ ή να περάσει από το σπίτι σου για να δανειστεί κάτι, μην πέσεις στην παγίδα της! Όλα είναι προφάσεις για να μάθει τα δικά σου και με την σειρά της να ενημερώσει την πολυκατοικία. Να ξέρεις επίσης ότι θα είναι αρμένικη η βίζιτα! Παράλληλα, επειδή παρεμβαίνει πάντα και παντού είναι πολύυυυ δύσκολο να μην ανακαλύψεις την «συμβολή» της σε κάποιον τσακωμό...Τρόπος αντιμετώπισης: κλείσε της την πόρτα στην μάπα!
  • Ο/Η μυγιάγγιχτος/η: ό,τι και να κάνεις αυτόν τον άνθρωπο τον ενοχλεί. Είναι τις περισσότερες φορές ο γείτονας που μένει από πάνω ή από κάτω ή δίπλα σου, όχι σε άλλον όροφο. Ανεβαίνεις το βράδυ στο σπίτι σου από τις σκάλες χωρίς να κάνεις φασαρία;Θα βγει εκείνη την στιγμή στο κατώφλι της πόρτας του ή θα έρθει το επόμενο πρωί να σε επισκεφθεί για να σου κάνει παρατήρηση. Κάνεις μια μέρα πάρτυ για τα γεννέθλιά σου, ενώ έχεις ενημερώσει την πολυκατοικία; Συγχαρητήρια, θα βγει στο μπαλκόνι και θα φωνάζει ή θα πετάει νερά στον δρόμο (δεν ξέρω γιατί απλά το κάνει)!! Τινάζεις τα χαλιά σου στο μπαλκόνι σου; Ντροπή σου, γιατί αυτόςαποφάσισε εκείνη την στιγμή να απλώσει τα ρούχα του με αποτέλεσμα να του τα βρωμίζεις!Τρόπος αντιμετώπισης: γράφ’ την/τον στα.... παλιά σου τα παπούτσια!
  • Ο μπίχλας: ο γείτονας που έχει χάσει, υποθέτω, τα γυαλιά του και δεν μπορεί να εντοπίσει τον κάδο απορρυμάτων. Όταν φυσάει τη μύτη του σε μια χαρτοπετσέτα θα την πετάξει στον διάδρομο. Άμα του αφήσουν διαφημιστικά φυλλάδια στην πόρτα του, θα τα πετάξει στις σκάλες. Τώρα, αν εσύ τύχει να ανεβαίνεις βράδυ τις σκάλες και τα πατήσεις και σκοτωθείς, ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ! Αν η πολυκατοίκια έχει και ακάλυπτο... θα βρει τον κάδο που αναζητούσε. Εκεί θα εντοπίσεις και τα μυξομάντηλα και τις μπατονέτες και τα διαφημιστικά που σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν στους διαδρόμους και τις σκάλες. Τρόπος αντιμετώσης: άμα δεν βαριέσαι, μάζεψε τα σκουπίδια του και παράτησέ τα στην πόρτα του!   
  • Ο σεξουλιάρης: είναι αυτός ο κλασικός τύπος που κάθε φορά που έρχεται σε επαφή με τη γυναικά του πρέπει να το μάθει όλη η πολυκατοικία ή τουλάχιστον εσύ που έχεις την ατυχία να μένεις από κάτω τους. Είναι επίσης αυτός που την ώρα που δουλεύουν οι γονείς του το πρωί, κάνει πάντα κοπάνα, καλεί την κοπέλα του και σε ενημερώνει με τον τρόπο του για τις επιδόσεις του...Όταν τύχει να συναντηθείτε στο ασανσέρ τον κοιτάς με ένα ύφος: "ξέρω τι έκανες χθες το βράδυ" και εκείνος το παίζει αδιάφορος ενώ μέσα του περιμένει να του πεις να έρθει κάτω καμιά μέρα... Χαχα! Τρόπος αντιμετώπισης: Μην του το πεις ποτέ! (Και κάτι που θέλω να πω σε μια φίλη μου: αφού δεν μπορείς να τον αποφύγεις, απόλαυσε το ή πάρε ιδέες τουλάχιστον... ;-) 

Αφού κατάλαβες λοιπόν για τι περιπτώσεις μιλάμε, σε καμία περίπτωση μην ασχοληθείς μαζί τους! Όταν έρχονται για επίσκεψη, απλά μην τους ανοίξεις!Τώρα αν καταλήξεις διαχειριστής... Την έκατσες!!! 

                                                                                                  Αδιάβαστη

  Article Information
Author: ZiseMaziMas
Created: Jun 13 2012 at 06:54:52 AM
Updated: Jun 13 2012 at 06:54:52 AM
Category: People
Language: Greek

  Share
Stumbleupon
Digg
Delicious
Reddit
© 2006-2015 OnToplist.com, All Rights Reserved